Reiniging van uw tapijt en carpet

Verleng de levensduur van uw tapijt

Onderhoud is behoud. Dit geldt ook voor uw tapijt. Om uw tapijtinvestering te beschermen en de levensduur van uw tapijt te verlengen, heeft u naast een goed functionerende stofzuiger ook regelmatige tapijtreiniging en vlekverwijdering nodig. Een goed onderhouden tapijt gaat niet alleen veel langer mee maar u geniet er ook nog eens veel meer van, omdat u zich niet hoeft te ergeren aan die vuile loop of die vlek die er al zo lang inzit.

De sproei-extractie methode

Er zijn verschillende manieren om tapijt te reinigen. Veruit de grondigste manier is de sproei-extractie methode. Hierbij wordt warm water onder druk in het tapijt gespoten en direct door middel van een vacuüm samen met het vuil opgezogen. Na de reiniging wordt indien u dat wenst de stog geïmpregneerd.

De sproei-extractie methode

Wat is impregneren

Impregneren is een preventieve behandeling voor materialen van stof. Door het aanbrengen van een vloeistof die diep in de vezels doordringt, wordt een beschermend laagje aangebracht op de vezels van vloerkleed of vloerbedekking. Met impregneren voorkomt u dat vuil zich kan hechten aan deze vezels; of erger nog: dat vuil kan binnendringen in de vezels. Het reinigen wordt na impregneren een stuk makkelijker. Het vuil blijft als het ware op de vezel liggen en kan dus makkelijk verwijderd worden. Impregneren kan ook worden toegepast op (nieuwe en gebruikte) meubelen.

De specialist van Meubelservice Nederland bekijkt ter plaatse welke manier bij u de beste is, wij beschikken over de meest moderne machines en reinigers om een zo goed en veilig mogelijk resultaat te garanderen.

Door heel Nederland

Meubelservice Nederland is een professioneel, snelgroeiend bedrijf. Onze specialisten houden zich bezig met herstel, reiniging en preventief onderhoud van vaste vloerbedekking en carpetten. Onze goed opgeleide medewerkers zijn op de hoogte van de laatste reinigingsmethodes en zetten zich graag voor u in. We werken door heel Nederland.